+385 99 4574631 +385 91 1882288 | USA +1 917 214 8165 | e-mail: info@plazmasaal.hr

A-TES-Gen

A-TES-Gen

If you would like to purchase a device please contact us
aaron@plazmasaal.hr or aaron.pranjic@gmail.com

BUY NOW

A-TES-Gen-7L dobiven je kombinacijom izuzetnih sposobnosti aparata TeslaGen T-7 i ADAM-Gen. Prvi svojim skalarnim poljem i vitalizirajućim efektom pojačava
harmonično djelovanje ADAM-Gen aparata.

Ovaj aparat koristi znanstveno poznate frekvencije koje direktno regeneriraju i aktiviraju gene dok Teslini skalarni valovi vitaliziraju cijeli organizam i pojačavaju djelovanje ostalih iscjeljujućih frekvencija (poput Šumanove frekvencije koja je osnovna frekvencija zemlje te nas usklađuje s izvornom prirodom).
Korištenje A-TES-Gen-7L dovodi do uravnoteženja energetskog stanja, a to je preduvjet za ozdravljenje i postupni ali stabilni porast energije. Kroz neutraliziranje započete degeneracije i obnovu izvorne energetske matrice dolazi do regeneracije gena na fizičkom planu, otpuštanja obrazaca tjelesne napetosti, transformiranja emotivnih trauma, poboljšanja intuicije, povezivanja sa unutrašnjim ja i univerzalnom jezgrom te regeneracije nasljednog materijala.

Korisnici osjećaju prijatno osvježavajuće zračenje, poput blage, tople kiše. Atmosfera postaje ugodna i osjeća se duševni mir i punoća; bolna i problematična mjesta se
povlače ili se prvo aktiviraju, a zatim nestaju.
Stimulira kreativnost i koncentraciju kod učenja, vitalizira hranu i vodu za ljude, životinje i biljke – skalarno polje stimulira rast biljaka. Djeluje povoljno na sve žive organizme i biljke – ako svježe, neobrađene namirnice stavite na tanjur i držite na aparatu nekoliko minuta dajete njihovom genetskom materijalu mogućnost da se aktivira.
Emitira skalarno bio-polje koje pročišćava i poboljšava strukturu ambijentalnog polja životnog prostora, smanjuje utjecaj elektromagnetnog smoga, odstranjuje utjecaj štetnih polja, uključujući i geopatogena zračenja. Rasterećuje naš genetski materijal od nakupljenog opterećenja iz okoline: posljedica negativnih zračenja, kao i ishrane pune umjetnih dodataka, hormona i genetski modificiranih namirnica.
Pozitivno djeluje i na sjemenje, biljke i životinje.

May 14, 2016