+385 99 4574631 +385 91 1882288 | USA +1 917 214 8165 | e-mail: info@plazmasaal.hr

ADAM-Gen – Active life energy Generator

ADAM-Gen – Active life energy Generator

If you would like to purchase a device please contact us
aaron@plazmasaal.hr or aaron.pranjic@gmail.com

BUY NOW

Aparat ADAM-Gen elektromagnetnim poljem šalje vibracije s frekvencijama koje biokemičari koriste kako bi popravili genetski nacrt na kojem se temelji život. Djelovanje aparata ADAM-Gen je dobro za sve žive organizme i biljke – svježe, neobrađene namirnice stavite na tanjur i držite na aparatu nekoliko minuta – time njihovom genetskom materijalu dajete mogućnost da se aktivira.

Geni svih živih bića, pa tako i čovjeka služe kao izvori mnogih informacija, ali i za komunikaciju s okolinom. Mistici su oduvijek znali da naše tijelo možemo programirati riječima i mislima, što je i znanstveno dokazano, ali pri tome je bitno ispravno podesiti vibracije polja zračenja. Ključ uspješne hiperkomunikacije, kako se taj proces se zove, jest opušteno unutarnje stanje te istu nije moguće ostvariti kada je osoba pod stresom ili pritiskom.

ADAM-Gen dovodi naše emocionalno, fizičko i mentalno stanje u balans kroz restrukturiranje naših gena – naš genetski materijal se rasterećuje nakupljenog opterećenja iz okoline: posljedica elektrosmoga i drugih negativnih zračenja, kao i ishrane pune umjetnih dodataka, hormona i genetski modificiranih namirnica. ADAM-Gen pomaže pri neutralizaciji degeneracija u nastajanju i ponovo uspostavlja prvobitni zdrav životni sustav na snažnoj osnovi.

May 14, 2016