+385 99 4574631 +385 91 1882288 | USA +1 917 214 8165 | e-mail: info@plazmasaal.hr

Ana Yael Prelog

Ana Yael Prelog

Suosnivačica i direktorica Plasma Saal d.o.o.

Ana je započela svoj duhovni put prije 15 godina kada su je duhovni učitelji uveli u energetsku medicinu i uijeće iscjeljivanja. To ju je dovelo do trenutne interdisciplinarne holističke prakse, koja se temelji na inovativnim tehnikama i metodama kvantne medicine. Ana je 2013. osnovala Centar zdravlja Plasma Saal, u Zagrebu, Hrvatska, a 2015. podružnicu u New Yorku, SAD.

Iako njezino jedinstveno iskustvo uključuje dva magistarska studija, jedan iz poslovnog sektora (MBA) i jedan iz odnosa s javnošću, oduvijek je znala da je njen pravi put u umijeću iscjeljivanja i pomaganju ljudima. Nakon suočavanja s vlastitim zdravstvenim izazovima, napustila je korporativni svijet i svoj život posvetila iscjeljivanju sebe i drugih. Za to je vrijeme stekla nekoliko certifikata i diploma iz raznih duhovnih i iscjeliteljskih umijeća.

Ana je trenutno suvlasnica i direktorica tvrtke Plasma Saal d.o.o. Zagreb-London-New York, koja koristi holistički pristup kako bi se pronašli korijenski uzroci bolesti i pomoglo pri liječenju. Njena tvrtka koristi najnovije inovativne kvantne i biorezonantne tehnologije. Ovaj jedinstveni pristup skeniranju Ani pomaže u dobivanju detaljnih informacija o fizičkim, emocionalnim i mentalnim stanjima klijenata. Osim toga, kao terapeutkinja također prakticira energetski rad, intuitivno liječenje, balansiranje, dijagnozu noktiju i jezika, duhovne savjete, savjete o prehrani, liječenje frekvencijama, rad s ljekovitim biljem, dobrim bakterijama i esencijalnim uljima. Ana je također certificirana Mjesečeva majka (Moon mother). Obavila je blagoslove za bezbroj žena diljem Sjedinjenih Država, Velike Britanije, Izraela i Europe. Posvećena je širenju mudrosti, svjetla, ljubavi i blagostanja na sva bića. Kad ne radi, možete je pronaći kako jaše konje na vjetrovima prirode.