+385 99 4574631 +385 91 1882288 | USA +1 917 214 8165 | e-mail: info@plazmasaal.hr

Siniša Kruška

Siniša Kruška

Mind Coach i certificirani hipnoterapeut

Individualnim radom s klijentima pomaže ljudima da poboljšaju svoje mentalno, psihičko, duhovno i emocionalno zdravlje, razriješe svoje emocionalne probleme, poboljšaju međuljudske odnose, unaprijede svoje mentalne sposobnosti, postignu napredak i uspjeh u različitim aspektima života (zdravlje, učenje, posao, seksualnost, sport itd.), svladaju svoje najveće strahove, fobije, stres, napetost, anksioznost, depresiju i ostala negativna stanja, ojačaju svoje samopouzdanje i riješe se ovisnosti pušenja i ostalih negativnih stanja.

Siniša Kruška u svom radu primjenjuje raznovrsne suvremene metode, kao što su pozitivno mentalno programiranje, kreativna vizualizacija, hipnoterapeutske tehnike, emocionalna transformacija, regresija u ranija doba života, reinkarnacijska regresija, Tehnika emocionalne slobode (EFT), Neurolingvističko programiranje (NLP), specijalno vođene komunikacije, coaching postupke, itd.

Na seminarima i predavanjima podučava moderne tehnike rada s podsvijesti i energetske metode u cilju osobnog razvoja, unaprjeđenja fizičkog, emocionalnog i mentalnog zdravlja u svrhu postizanja osobnog uspjeha polaznika.

Više od 20 godina se bavi izučavanjem i primjenom holističkih metoda liječenja, te integracijom suvremenih znanstvenih i drevnih spiritualnih učenja kabale i taoizma.

Po osnovnom obrazovanju je diplomirani molekularni biolog. Stručno zvanje certificiranog hipnoterapeuta stekao je kod National Guild of Hypnotists, USA.  

Glavni motiv njegovog rada je: “Pomoći ljudima da spoznaju vlastitu moć koja se u njima krije, te da otkrivene moći i sposobnosti konkretno primjene kako bi poboljšali i unaprijedili sve aspekte svog života.”