+385 99 4574631 +385 91 1882288 | USA +1 917 214 8165 | e-mail: info@plazmasaal.hr

Frekvencijska dijagnostika

Dijagnostički postupak obično traje 60-120 minuta ovisno o individualnim potrebama klijenta

Dijagnostički postupak potpuno je neinvazivan i ne izaziva nikakve neželjene učinke.

Putem frekvencijske dijagnostike moguće je vidjeti energetsko stanje svih organa – jesu li na optimalnoj energetskoj razini ili ne te što je uzrok ukoliko nisu. Također se vidi prisutnost patogenih mikroorganizama (bakterija, virusa, gljivica i parazita) i postoji li u tijelu disbioza (poremećena ravnoteža bakterijske flore).

U toplom i ugodnom prostoru Plasmasaala dočekat će vas naše srdačno i stručno osoblje te se možete s lakoćom prepustiti bezbolnom i prijatnom testiranju, kao i terapiji. Prije početka postupka potrebno je sa sebe skinuti metalne predmete.

Posebnu pažnju posvećujemo uvodnom razgovoru s klijentom. Kroz razgovor stvaramo sliku o fizičkom i psihičkom stanju klijenta, načinu života, prehrambenim i fizičkim navikama te o eventualnoj povijesti bolesti. Poželjno je donijeti na pregled medicinsku dokumentaciju ukoliko postoji.

Cilj savjetovanja je usmjeriti na traženje uzroka, a ne simptoma oboljenja kako bi se nakon toga mogla primijeniti pravilna terapija.

Nakon razgovora slijedi dijagnostika aparatima Diacom-nsl ili Biostar-nsl. Vibracije se stvaraju u vrlo osjetljivom uređaju, putem sondi signali se prenose na organizam, a u isto vrijeme primaju njegovu rezonanciju kao rezultat interakcije s vibracijama organa. Cijeli proces promatra se na zaslonu računala. Tim se postupkom ispituje homeostaza čovjeka, tj. stanje tijela koje stalnim održavaju temperatura, pH faktor (ljudsko tijelo sadrži oko 70% vode) i niz drugih fizioloških uvjeta.

Kada proces skeniranja cijelog organizma završi, dijagnostičar počinje analizu onih organa na koje sumnja na osnovi anamneze ili onih čiju analizu zahtijeva ispitanik. Na zaslonu se pojavljuju obojeni prikazi unutrašnjih organa u presjecima označenima markerima funkcionalnosti, najčešće u šest stupnjeva. Prva tri stupnja prikazuju da tkivo i dio organa rade normalno, a ostala tri da je došlo do mogućeg oboljenja organa.

U razgovoru i na osnovi prikazanih rezultata dijagnostičar postavlja dijagnozu. U trajanju od najviše dva sata ispitanik dobiva procjenu svoga zdravlja, a dijagnostičar mu predlaže mjere za oporavak organa čije je zdravlje narušeno.

Nakon postavljanja dijagnoze dijagnostičar ispitaniku daje upute za očuvanje zdravlja. Tretmani u Plasmasaalu sastoje se od terapije plazma generatorom, herbalne medicine i preporuka vezanih za prehranu.

TERAPIJA PLAZMA GENERATOROM
HERBALNA MEDICINA
PREHRANA