+385 99 4574631 +385 91 1882288 | USA +1 917 214 8165 | e-mail: info@plazmasaal.hr

Frekvencijska terapija

Frekvencijska terapija obnavlja oslabljeni imunološki sustav koji se ne može boriti protiv bakterija, gljivica, virusa i parazita, a često se koristi i u suzbijanju raka. Frekvencijska terapija posvećena je pomaganju ljudima da obnove svoje zdravlje i spriječe nepotrebna oštećenja uz korištenje najnaprednije tehnologije današnjice.

Kako funkcionira liječenje frekvencijama?

Sva je živuća materija sazdana od molekula raznih minerala. Te se molekule sastoje od atoma koje, pak, čine jezgr s protonima i neutronima. Ukratko možemo reći da elektroni proizvode struju, stoga je od nje i sva materija sazdana. Kolonije bakterija, primjerice salmonele, vibriraju na njima specifičnoj frekvenciji; drugim riječima, ova kolonija ima svoj vlastiti elektromagnetski potpis po kojem je se može identificirati. Harmonijska frekvencija tj. fizički princip zakona elektromagnetizma, nam omogućuje unišiti kolonije mikroorganizama na način da njihove vlastite frekvencije podignemo na jaču razinu vibriranja. Dakle, viruse, bakterije i parazite uništavamo kada ih tretiramo s velikim dozama njihovih vlastitih frekvencija koje proizvodi Plazma Generator. Najbolja je stvar da baš te frekvencije utječu samo na bolesne dijelove tijela, dok sve oko njih ostaje sigurno i netaknuto.

Da bi ukupna terapija bila uspješna, potrebno je imati točnu dijagnozu, redovito provoditi terapiju i slijediti dodatne upute vezane uz oboljenje. Uz redovitu primjenu terapije potrebno se pridržavati svih uputa terapeuta.
Nakon terapije obavezno se provodi kontrolna dijagnostika vezana uz primarni uzrok, a provjeravaju se i ostali parametri uspješnosti terapije.
Naša terapije pokazala se vrlo učinkovitom. O tome možete pročitati više na ..

PLAZMA GENERATOR uništava patogene mikroorganizme (viruse, bakterije, parazite i gljivice) te podiže frekvenciju organa na optimalnu razinu
TESLA GENERATOR – bioenergetski stimulator
ADAM – generator životne energije, popravlja DNA

U Plasmasaalu, pored herbalne medicine i savjetovanja o prehrani, najvažniji dio terapije je frekvencijska terapija plazma generatorom uz podršku Teslagen , Adam i MIT uređaja.

Frekvencijskom terapijom liječe se gotovo sve poznate bolesti današnjice. Terapija se koristi u liječenju infekcija virusima, bakterijama, gljivicama i parazitima, poznatijima pod dijagnozama multipla skleroza, artritis, tumor, karcinom, autoimune bolesti i drugo.

Stabilizacija

Stabilizacija je razdoblje nakon provedene terapije, tj. razdoblje prilagođavanja tjelesnih i psihosomatskih komponenti nakon otklanjanja uzroka bolesti. Razdoblje prilagođavanja ovisno je o stanju prije terapije, te dobi i odlučnosti ispitanika da promijeni svoje navike.

Psihosomatika

Često ispitanik i nakon izlječenja osjeća simptome oboljenja, iako ni jedan dijagnostički parametar to ne potvrđuje. To se događa zbog toga što limbički sustav pamti na temelju kemijskih procesa i električnih podražaja, a emocije često pojačavaju doživljaj zbog čega se još veća važnost pridaje određenom simptomu. Zbog toga je nakon svakoga terapijskog postupka i razrješavanja tegoba na tjelesnoj razini, potrebno pristupiti mijenjanju obrazaca i navika i na psihičkoj (svjesnoj i podsvjesnoj) razini.

Frekvencijska terapija posvećena je pomaganju ljudima da obnove svoje zdravlje i spriječe nepotrebna oštećenja uz korištenje najnaprednije tehnologije današnjice.