+385 99 4574631 +385 91 1882288 | USA +1 917 214 8165 | e-mail: info@plazmasaal.hr

Terapija

Vrši se različitim uređajima ovisno o potrebama svakog klijenta.

Terapija elektromagnetskim frekvencijama

Frekvencijska terapija vrši se na uređaju Plasma Generator koji uništava patogene (viruse, bakterije, gljivice, parazite), a u njemu se nalazi nekoliko tisuća različitih programa pa svaki klijent dobija posebno prilagođenu terapiju.

Frekvencijska terapija pomaže ljudima da obnove svoje stanice i vrate ih na optimalne energetske razine čime se pokreće samoiscjeljenje. Ova terapija pomaže kod akutnih i kroničnih oboljenja, vraća energiju i zdrav san.

Kvantna terapija

Vrši se pomoću uređaja Biostar Lux koji stvara jedinstven energetski zapis vašeg fizičkog, energetskog i psihosomatskog stanja. Emitira iscjeljujuće skalarne valove u informacijsko morfogenetsko polje i tako stimulira samoiscjeljenje te pomaže kod prevencije i liječenja akutnih i kroničnih stanja organizma.

Kromoterapija (svjetlosna terapija bojama)

Biostar Lux Color Lab lampa stimulira iscjeljenje putem svjetlosti različitih boja, a u isto vrijeme pomaže njezi kože te se koristi za kozmetičke svrhe. Posebnost ove lampe je u specijalnoj proizvodnji svjetlosti koja dubinski prodire u potkožno tkivo. Svjetlosna terapija bojama je način korištenja boja kako bi se poboljšala i obnovila energija naših tijela. Ona je holistička – što znači da osim na fizičkom nivou, dodatno djeluje i na naš um i dušu. Može se koristiti kako za generalnu dobrobit cijelog organizma, tako i na određena stanja poput boli.

Terapija zvukom

Biostar Vox uređaj za zvučno-vibracijski tretman koji radi na staničnom nivou, pomaže da se naše čitavo tijelo i biće vrati u balans. Uređaj u tijelo unosi zvučne frekvencije posebno prilagođene potrebama klijenta. Pomaže kod gotovo svih bolesti i zdravstvenih stanja.

Terapija uređajem Plazma ZAP

Uređajem za obnavljanje bioelektriciteta tijela obnavljaju se stanice u cijelom tijelu, potiče metabolizam, poboljšava se cirkulacija i jača imunitet. Terapija ovim uređajem djeluje kao boravak u prirodi tijekom kojeg se obnavlja prirodni bioelektricitet tijela.

PEMF terapija

Pulsed Electromagnetic Field – Pulsirajuće elektromagnetsko polje

Vrši se pomoću MyMat uređaja koji se za poboljšanje cirkulacije i metabolizma. MyMat je jedini bežični uređaj, vrlo pogodan i za kućnu upotrebu a obuhvaća 80 programa za različita stanja. Potiče staničnu funkciju i popravlja kemiju u organizmu, regenerira krvne stanice, popravlja cirkulaciju i povećava prijenos kisika do stanice i organa.

Na ovaj način liječe se gotovo sve poznate bolesti današnjice. Terapija se koristi u liječenju infekcija virusima, bakterijama, gljivicama i parazitima, poznatijima pod dijagnozama multipla skleroza, artritis, tumor, karcinom, autoimune bolesti i drugo.