+385 99 4574631 +385 91 1882288 | USA +1 917 214 8165 | e-mail: info@plazmasaal.hr

Još jedna sezona viroza

Još jedna sezona viroza

Opet je to vrijeme u godini. Pomozite sebi i svojim najmilijima, preduhitrite sezonsku virozu i srežite je u korijenu. Osim uobičajenih recepata predstavljamo i jednu novu novu metodu prevencije – tretman uređajem pomoću kojeg možemo uništiti viruse, bakterije i gljivice. Upoznajte terapiju frekvencijama i uređaj Plasma Generator.

Svake godine ista priča, zima stiže, a viroze napadaju. S obzirom na globalno zatopljenje, postepeno gubimo godišnja doba, a zime postaju sve umjerenije i toplije. Takvo vrijeme utječe na cijeli eko sistem i pogoduje razvoju virusa i bakterija. Na njih trebamo navaliti svim snagama, upregnuti sva znanja i iskoristiti sve resurse, jer nikome se ne da uzimati bolovanje, piti kure antibiotika i tjednima navlačiti papirnate maramice.
Donosimo nekoliko načina koji će vam pomoći da spriječite i liječite viroze. Neki su vam već dobro poznati, a s nekima poput terapije frekvencijama se možda još niste susreli.
Virusi različitih vrsta prenose se zrakom i kontaktom, te se zato preporučuje osobito pripaziti na osobnu higijenu. Prava stvar koju za sebe i svoju obitelj možemo napraviti je osvježiti popis za kupovinu namirnica. Neka se na njemu nađe što više voća i povrća, pogotovo onog za kojeg znamo da dobro utječe na naš imunitet. Jer kvaka je upravo u tome – ojačati imunitet.

Namirnice
Za jačanje imuniteta mogu nam pomoći namirnice pune vitamina C poput prokulica, brokule, cvjetače i kiselog kupusa. Češnjak sadrži aktivne tvari koje dokazano ubijaju mikroorganizme zato je i poznat kao prirodni antibiotik. Svakako jelima dodajte više ljutine koja dobro djeluje na dišni sustav. Najpoznatiji začini u borbi protiv viroza su kurkuma, papar i čili. Ulje divljeg origana također snažno antivirusno djeluje i štiti od gripe, prehlade, pa čak i vodenih kozica.

Čajevi
Čajevi imaju brojne dobrobiti na organizam i odlični su u prevenciji i borbi protiv viroza. Metvica sadrži određene spojeve koji dokazano štite od viroza. Đumbir je poznat po svom zagrijavajućem učinku, pa je odličan ako ste već virozni jer će pomoći kod preznojavanja. Čaj od klinčića djeluje kao analgetik i antiseptik te odčepljuje dišne puteve. Zeleni čaj pun je antioksidansa iznimno važnih u čišćenju organizma i podizanju imuniteta.

Inhalacija
Udisanje vodene pare i eteričnih ulja također će pomoći kod viroza. Možete kupiti inhalator ili se odlučiti za “old school” inhalaciju prekriveni ručnikom iznad lonca ili plahtom u obiteljskom aranžmanu. U velikom loncu prokuhajte vodu, možete dodati i čaj bazge ili kadulje, te nakapati eteričnog ulja eukaliptusa, ružmarina ili lavande.
Za klince koji ne žele boraviti pod plahtom ili ručnikom poslužit će i topla kupka s eteričnim uljima koja će pomoći osloboditi dišne puteve. Ni odraslima neće škoditi da se malo opuste i uživaju u toploj i mirisnoj kupki.

Uređaj koji uništava viruse i bakterije
Sve su ovo korisni savjeti kojih se definitivno trebamo pridržavati, no pomoći svojoj obitelji i sebi možemo i na drugi način. U zagrebačkom Centru zdravlja Plasma Saal, zdravlju se pristupa na holistički način, što znači da se sa svakim klijentom radi po individualiziranom pristupu i to na fizičkom, emotivnom, mentalnom, i energetskom nivou. Tim tvrtke Plasma Saal čine certificirani stručnjaci iz područja holističke medicine poput naturopata, hipnoterapeuta i instruktora yoge, a u njihovom prostoru u Gundulićevoj 22a možete naći brojne uređaje za biorezonantnu frekvencijsku i kvantnu dijagnostiku i terapiju, koje se primjenjuju u preventivne svrhe kao i za pomoć pri liječenju mnogih bolesti i poremećaja organizma.
U širokoj paleti proizvoda i uređaja koje u Plasma Saal-u nude nalazi se i čudotvorni Plasma Generator, uređaj koji uništava viruse, bakterije i gljivice. Svoj naziv opravdava činjenicom da generira iscjeljujuće elektromagnetne frekvencije blagotvorne za organizam.

Upoznajte Plasma Generator
Plasma Generator je izrazito moćan stroj koji frekvencijama ubija patogene organizme – viruse, bakterije, gljivice i parazite, što ga čini savršenim izborom u borbi protiv viroza ali i puno ozbiljnijih problema. Uređaj je napravljen na temelju istraživanja Nikole Tesle i njegovih nasljednika. Terapija frekvencijama koju Plasma generator odašilje potpuno je neinvazivna, bezbolna i nema štetnih posljedica. Osim što ubija bakterije, viruse, parazite i gljivice koje ljudski imunološki sustav odbacuje, pomaže kod liječenje kroničnih oboljenja, uspješno regulira i ojačava rad unutarnjih organa, brzo vraća energiju i zdrav san, te poboljšava imunitet. Bilo da vas muči obična viroza, prehlada, gripa ili ozbiljnije zdravstveno stanje, u Centru zdravlja Plasma Saal sigurno ćete pronaći odgovarajuće rješenje.
Dođite u Centar zdravlja Plasma Saal u Gundulićevoj ulici u Zagrebu, riješite se dosadnih viroza i doživite novu dimenziju iscjeljenja.