+385 99 4574631 +385 91 1882288 | USA +1 917 214 8165 | e-mail: info@plazmasaal.hr

Mind Coaching

Što je Mind Coaching

Mind Coaching je holistički spoj različitih mentalnih i emocionalnih tehnika koje Vam pružaju pomoć pri ostvarenju željenih ciljeva u različitim predjelima Vašega života. Otkrivaju Vaše unutrašnje potencijale, podižu razinu Vaših dostignuća i, ako se opredijelite, omogućuju ukupnu transformaciju Vašeg života. Cjelokupni pristup je visoko orijentiran na klijenta i specifično prilagođen Vašim potrebama, ciljevima, Vašoj osobnosti i načinu na koji Vaš um misli i osjeća.

Mind Coaching obuhvaća, zavisno od Vaših potreba, terapeutske i neterapeutske postupke i modalitete, kao što su pozitivno mentalno programiranje, kreativna vizualizacija, hipnoterapeutske tehnike, emocionalna transformacija, regresija u ranija doba života, reinkarnacijsku regresiju, Tehniku emocionalne slobode, Neurolingvističko programiranje, specijalno vođene komunikacije, coaching postupke, itd…

Kako mi Mind Coaching može pomoći?

Opći Mind Coaching tretmani vode Vas prema rješavanju ili poboljšanju sljedećih pitanja:

– Strahovi i fobije
– Stres i anksioznost
– Depresija i napetost
– Traume i panika
– Stidljivost i sramežljivost
– Ljutnja i konflikti
– Psihosomatski poremećaji
– Ovisnosti

– Seksualne disfunkcije
– Idealna tjelesna težina
– Poremećaji spavanja
– Samopouzdanje
– Samopoštovanje
– Motivacija
– Kreativnost
– Odvikavanje od pušenja

– Postavljanje i postizanje ciljeva
– Učenje
– Jačanje zdravlja i imuniteta
– Međuljudski odnosi
– Obiteljski odnosi
– Ljubavni odnosi
– Koncentracija i fokus
– Donošenje odluka i rješavanje problema

Business Mind Coaching

Poslovni Mind Coaching je namijenjen ostvarivanju Vaših poslovnih i profesionalnih ciljeva. Budite najuspešnija verzija sebe i koristite moć Vašeg unutrašnjeg uma da:

  • Prepoznate i odredite svoje prave poslovne i profesionalne ciljeve
  • Pronađete i uklonite sve podsvjesne prepreke prema postizanju Vaših poslovnih ciljeva, kao što su mentalitet neuspjeha, strahovi, nedostatak samopouzdanja, itd…
  • Poboljšate profesionalne odnose sa svojim poslovnim partnerima, klijentima, suradnicima, podređenima i nadređenima
  • Mentalno programirate sebe za postizanje uspjeha, uvježbate svoje “poslovne mišiće” i steknete odgovarajući mentalitet uspeha
  • Mentalno se povežete sa svojim biznisom i steknete unutrašnju viziju načina na koji funkcionira, mogućih zamki neuspjeha, odgovore kako da ih riješite, kako da svoje poslovanje proširite, itd…

 

Mind Coaching u sportu

Sportaši mogu steći istinsku “nepravednu” prednost u odnosu na svoje protivnike i značajno poboljšati svoje vještine i šanse za pobjedu poboljšanjem svojih mentalnih sposobnosti.
Mind Coaching tretmani u sportu su specifično prilagođeni ostvarenju sljedećih ciljeva:

– Mentalno se programirajte da postignete maksimalne sportske rezultate
– Oslobodite se suvišnih strahova i anksioznosti vezanih za Vaše sportske performanse
– Postignite i održite emocionalnu ravnotežu, koncentraciju i motivaciju tijekom treninga i natjecanja
– Mentalno pokorite svoje protivnike i postignite psihičku nadmoć nad njima
– Ojačajte svoje zdravlje i imunitet

Mind Relaxation - Relaksacija uma

Našem umu je potrebna duboka relaksacija, što uvijek ne postižemo tijekom spavanja noću. Ako smo zaista pod stresom ili smo jednostavno rastrgani mnogobrojnim svakodnevnim obavezama, specijalno vođena relaksacija nam može biti od velike pomoći.
Mind Relaxation tretmani vode Vas u dublje stanje uma i koriste pozitivne sugestije i afirmacije prilagođene Vašoj osobnosti.

Kvantno iscjeljenje

Naš um sposoban je izliječiti nas, jednako kao što je sposoban učiniti nas bolesnima.
Kvantno iscjeljenje koristi moć Vašeg unutrašnjeg uma kako bi oslobodio svoje sposobnosti iscjeljenja i usmjerio ih prema Vašim konkretnim zdravstvenim problemima, bilo fizičkim ili psihosomatskim.
Tretmani kvantnog iscjeljenja, isto tako, bave se emocionalnim problemima koji se nalaze u suštini, a koji su doprinijeli razvoju određenih zdravstvenih stanja i blokiraju sveobuhvatni proces izlječenja. Takve se negativne emocije transformiraju u emocije koje podržavaju i potiču iscjeljenje.