CRO +385 99 4574631 | USA +1 917 214 8165 | e-mail: info@plazmasaal.hr

O nama

Dobrodošli u Plasma Saal

Plasmasaal je međunarodni tim holistički certificiranih zdravstvenih praktičara sa širokim rasponom znanja i stručnosti. Naš tim strastveno proučava frekvencije i njihove terapeutske učinke. Strast se očituje i u našem znanju o prehrani, ljekovitom bilju i svim ostalim sastavnicama koje održavaju i čuvaju savršen sklad osobe, vodeći se prema ideji savršene trijade – sklad, zdravlje i sreća, poznatijeg kao 3H (health, happiness and harmony).

Smješteni smo trenutno u SAD-u, Velikoj Britaniji i Hrvatskoj. Kontinuirano rastemo i širimo svoje poslovanje na nove destinacije. Osjećajte se dobrodošlim i slobodno nam se obratite ukoliko se želite pridružiti našem dinamičnom PlasmaSaal timu.

Snažno vjerujemo da je svaka bolest samo posljedica (i nikad uzrok) nečega ili nekakvih promjena u našim tijelima. Vjerujemo u pronalazak uzroka bolesti, a ne u liječenje simptoma ili njihovih znakova. Uzrok bolesti može biti uzrokovan vanjskim, patogenim čimbenicima ili može biti uzrokovan unutarnjim disfunkcijama, kao što su autoimune bolesti.

Skeniranje frekvencija tijela uz pomoć frekvencijske dijagnostike PlasmaSaal nam omogućuje uvid u stanje svih organa i patogena u našem tijelu.

Plasmasaal terapija frekvencijom pomaže vam podići frekvenciju organa na njihov optimalni nivo te uništiti patogene viruse, bakterije, gljivice ili parazite. Jednom terapijom možemo tretirati pojedinačni uzrok problema ili više njih istovremeno. Svjesni smo da je svaki klijent posebna i jedinstvena osoba. Zbog toga je svaki naš tretman isključivo prilagođen svakoj osobi i njihovim potrebama.

Zdravstveni protokoli u PlazmaSaalu napravljeni su po mjeri svake osobe i u potpunosti zadovoljavaju sve potrebe klijenta.

Zašto biste izabrali baš nas?

Mi volimo ono što radimo i to radimo odgovorno i s velikom pažnjom. Naša iskustva i znanja shvaćamo kao prekrasan dar koji imamo priliku podijeliti s vama. Dar koji nas dubinski transformira, dar koji mijenja pogled na svijet. Dajemo sve od sebe da ga dijelimo brižno, odgovorno i s ljubavlju.

Više o nama

Tko smo mi

Plasma Saal. Frekvencijska dijagnostika i terapija.
Sveobuhvatni pristup liječenju na jednom mjestu

Što radimo

Brzo postavljanje dijagnoze · Opsežno savjetovanje · Frekvencijska dijagnostika · Frekvencijska terapija · Test intolerancije i DNK · Nutricionizam · Prirodni lijekovi

Zašto to radimo

Uživamo u pomaganju drugima.

Gdje radimo

U Zagrebu, Londonu & New Yorku za sada 🙂

Usluge

Bio rezonanctno frekvencijsko skeniranje: 100%
Dijagnostika po principu noktiju i jezika: 100%
Nutricionističke konzultacije: 100%
Korištenje bilja i esencijalnih ulja: 100%
Meta frekvencijska terapija: 100%

Mi smo Plasma Saal