+385 99 4574631 +385 91 1882288 | USA +1 917 214 8165 | e-mail: info@plazmasaal.hr

Yoga i Fitness

Brini o svom tijelu

Odaberite yogu za sebe

 

Antigravitacijski Fitness i Yoga 

Detox Yoga

Yoga za trudnice

Yoga za mame i bebe

Kaballah yoga

O instruktorici Yoge

Evelyn Zimmerli Pranjić

Evelyn Zimmerli Pranjić rođena je i odrasla u Švicarskoj. Od malena je pokazivala veliko zanimanje za cjelovito shvaćanje zdravlja, pa je to uvijek bio prioritet koji ju je vodio na daljnja proučavanja i istraživanja.

Sa svojim partnerima iz Centra zdravlja Plazma Saal sinergijski radi na usavršavanju metoda koje klijentima iz cijelog svijeta unapređuju harmoniju tijela, uma i duha. Nutricionistički je educirana, u slobodno vrijeme uživa raditi čokolade i deserte bez šećera, mliječnih proizvoda ili glutena koje možete i naručiti.

Njezini satovi yoge kombinacija su korektivnih kao i dinamičnih i meditativnih vježbi, različitih intenziteta, sa individualnim pristupom svakom klijentu posebno.

 

KONTAKT

mob: 0976720909

email: felyn.zeta@gmail.com

instagram: @felyn.di.zeta

RASPORED

Ponedeljak

17 h Kabbalah Yoga

 

Utorak

8 h Power Take Off

17 h Evening Detox

 

Srijeda

17 h Kraljica Kralježnice

 

Četvrtak

17 h Slow landing

 

Petak

8 h Flying Detox

 

Privatni satovi po dogovoru, moguće i nedjeljom.

Yoga “Anti Gravitacija”

Yoga “Anti Gravitacija” – Kraljica Kralježnice

45 minuta potpuno posvećenih leđima i opuštanju te laganoj pripremi za jačanje gornjeg dijela tijela. Očekujte puno inverzije, stoga ove vježbe ne preporučamo osobama s visokim tlakom ili ženama za vrijeme menstruacije.

 

Yoga “Anti Gravitacija” – Power Take off

Uz pomoć svilenih ljuljački i moderne glazbe, ovim ćete jutarnjim satom yoge probuditi svoju unutarnju vatru koja će vas snažno energizirati, motivirati i, bonus – spržiti masnoće u tijelu!

 

Yoga “Anti Gravitacija” – Slow landing

Večernji sat Slow Landing Yoge nudi vam lagani vinyasa flow u kojem možete uživati koristeći ljuljačke. Opustimo se nakon napornog dana.

 

Yoga “Anti Gravitacija” – Flying detox

Izazovnija verzija Evening Detoxa u trajanju od 60 minuta. Očekujte da ćete se itekako dobro oznojiti, izbaciti toksine i poboljšati fleksibilnost.

Yoga

Kabbalah yoga

Drugačija od ostalih satova, Kabbalah Yoga je posvećena duhovnom jačanju. Svaka pozicija znači meditaciju i spajanje s energijom koja odgovara određenom tjednu, ovisno o konstelacijama sunca i mjeseca. 

 

Yoga za trudnice

Zdrava mama, zdrava beba. Trudnice, opustite se i na lagan način otklonite napetosti u tijelu, naučite tehnike disanja i opuštanja. Posvetite sebi 45 minuta, ojačajte tijelo i pripremite se za porod.

 

Yoga za mame i bebe

Ne morate tražiti babysitting! Razgibajte se i provedite kvalitetno vrijeme sa svojom bebom. Trening traje 45 minuta.

Yoga

Fitness lunch break

Odvojite 30 minuta usred radnog dana za žestoko vježbanje. Radi se o kružnom treningu sa elementima kao kod TRX-a, gdje se na svakom treningu posebno fokusira na određeni dio tijela, tj. skupinu mišića.

 

Evening Detox

Fuzija rastezanja i fitnessa u trajanju od 45 minuta. Iako se većina vježbi izvodi na podu, dobro ćete se oznojiti, eliminirati toksine i poboljšati fleksibilnost.

Fitness

  • Hard body © VIP
  • Hard body boxing
  • Born2Flow