+385 99 4574631 +385 91 1882288 | USA +1 917 214 8165 | e-mail: info@plazmasaal.hr

O nama

Dobrodošli u Plasma Saal

Tko smo?

Plasma Saal je međunarodni tim stručnjaka iz područja holističke medicine sa širokim rasponom znanja i stručnosti. Naš tim čine dvoje naturopata specijaliziranih za biorezonantnu kvantnu medicinu, hipnoterapeut i instruktorica yoge. Svi stručnjaci obučeni su za rad na velikom broju najmodernijih uređaja koje Plasma Saal koristi u radu s klijentima na jednom mjestu.

Kako radimo?

U centru zdravlja Plasma Saal služimo se holističkim pristupom zdravlju, gledamo fizičko, mentalno i emocionalno stanje ljudskog tijela.

Vjerujemo da je bolest posljedica određene promjene ili disbalansa u našem tijelu. Vodimo se pronalaskom uzroka bolesti, a ne liječenjem simptoma ili njihovih znakova. Uzrok bolesti može biti uzrokovan vanjskim, patogenim čimbenicima ili unutarnjim disfunkcijama, kao što su autoimune bolesti.

Koristimo najsuvremenije tehnologije utemeljene na istraživanjima Nikole Tesle o utjecaju elektriciteta na patogene u tijelu čovjeka. Nakon Tesle biorezonantnu frekvencijsku terapiju nastavili su razvijati dr. Albert Adams, dr. Royal Raymond Rife, dr. Hulda Clark, dr. Bob Beck, dr. Georgij Lakhovsky, dr. Alfred A. Tomatis i mnogi drugi znanstvenici.

Što radimo?

Zahvaljujući Dr. Tesli i ostalim znanstvenicima, danas imamo vrlo učinkovite uređaje za biorezonantne frekvencija, kvantnu dijagnostiku i terapiju koji se uspješno primjenjuju u preventivne svrhe ali i za rješavanje bolesti i poremećaja. Prema dijagnozi klijenta pripremamo posebne protokole za detaljnan plan biorezonantne i kvantne terapije te dajemo smjernice za prehranu i dodatke prehrani.

Uz ove metode, s klijentima radimo na njihovim psihosomatskim, emocionalnim i mentalnim stanjima na nivou podsvijesti, stvaranjem dubinskih promjena u cilju postizanja dugoročne emocionalne i duševne ravnoteže te podrške njihovom
fizičkom iscjeljenju. Zdravstveni protokoli u Plasma Saal-u napravljeni su po mjeri svake osobe i u potpunosti prilagođeni potrebama klijenta.

Zašto izabrati Plasma Saal?

  • Raspolažemo znanjem i dugogodišnjim međunarodnim iskustvom.
  • Svakom klijentu posvećujemo posebnu pažnju kao jedinstvenoj osobi u određenoj zdravstvenoj i životnoj situaciji.
  • Svaki je tretman personaliziran, posebno prilagođen svakoj osobi, njenom trenutnom stanju te općim i specifičnim potrebama.
  • Primjenjujemo holističke neinvazivne terapijske metode kod kojih nisu poznate nikakve kontraindikacije.
  • Naše dijagnostičke i terapijske metode djeluju na fizičkom, energetskom, emocionalnom i mentalnom nivou.
  • Posebnu pažnju posvećujemo prevenciji i unapređenju fizičkog i mentalnog zdravlja.
  • Primjenjujemo najmodernije tehnologije današnjice iz područja kvantne medicine.
  • Uzimamo u obzir Vašu prošlost i pomažemo Vam kreirati sretniju budućnost.

Kontaktirajte nas i dogovorite besplatnu konzultaciju već danas!

info@plazmasaal.hr ili +385 99 4574631

Mi smo Plasma Saal