+385 99 4574631 +385 91 1882288 | USA +1 917 214 8165 | e-mail: info@plazmasaal.hr

Privatnost podataka i zaštita osobnih podataka

Pravila zaštite osobnih podataka

U nastavku možete naći informacije o načinu postupanja s osobnim podacima. Osobne podatke, koji se obrađuju sukladno zakonskim propisima, predstavljaju svi podaci koji se odnose na fizičku osobu čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi (npr. ime i prezime, adresa, broj telefona, adresa elektroničke pošte i sl.).

Pravila zaštite privatnosti opisuju koje vaše osobne podatke prikupljamo, na koji način obrađujemo te u koje svrhe ih upotrebljavamo, kao i vaša prava povezana s vašim podacima.

Tvrtka Plazma saal d.o.o. obrađuje osobne podatke korisnika svojih usluga u skladu s važećim propisima kojima je regulirana zaštita osobnih podataka (Opća uredba o zaštiti podataka 2016/679).

Pristupni upitnik

Obrađujemo određene vrste osobnih podataka sa svrhom pružanja našim klijentima najbolje moguće usluge upisom u pristupni upitnik:

 • Ime i prezime
 • Datum rođenja
 • Kontakt informacije (e-mail adresa, telefonski broj)
 • Zanimanje
 • Opis psihofizičkog stanja klijenta

Svrha obrade klijenta je zdravstvena dijagnostika i terapija, te obaviještavanje klijenata o rasporedu aktivnosti tvrtke Plazma saal d.o.o., u vidu newslettera.

Kontaktiranje

Ukoliko nam se obratite s vašim upitima, podatke koje nam pri tome dostavite obrađujemo isključivo za pružanje traženih informacija. Nakon odgovora na vaš upit dostavljene podatke ćemo obrisati.

Osobni podatci prikupljeni Pristupnim upitnikom pohranjuju se i čuvaju prema zakonskim propisima i tertiraju kao poslovna tajna. Prikupljamo samo one podatke koji su nužni za predmetnu obradu i ne čuvamo ih dulje nego li je to potrebno, odnosno određeno zakonskim propisima.

Način i svrhe obrade osobnih podataka

Ako ne želite primati newsletter tvrtke Plazma saal d.o.o. možete odabrati jednostavnu odjavu vaše e-mail adrese u web obrazac. U svakom trenutku možete odustati od primanja promotivnih poruka na način da odaberete ponuđenu opciju povlačenja suglasnosti klikom na link u newsletteru.

Svrha obrade i privola

Osobne podatke prikupljamo u točno određene svrhe o čemu vas jasno informiramo, te po potrebi, ako je tako predviđeno zakonom, tražimo privolu za njihovu obradu. Privola znači slobodno dano i izričito očitovanje da vaše osobne podatke obrađujemo u svrhu u koju su prikupljeni.

Svrha obrade osobnih podataka obuhvaća informiranje korisnika/potrošača o postojećim i novim proizvodima, rasporedu događanja i ostalim marketinškim aktivnostima.

Vaša prava

U svakom trenutku od nas možete zatražiti informaciju o obradi vaših osobnih podataka i zatražiti ostvarivanje sljedećih prava:

 • pravo na pristup podatcima koji se odnose na vas
 • ispravak ili dopunu vaših osobnih podataka kako bi uvijek bili točni
 • brisanje osobnih podataka (ukoliko ne postoje opravdani razlozi za čuvanje podataka)
 • povlačenje suglasnosti za obradu podataka (npr. za primanje promotivnih poruka)

Zaštita osobnih podataka djece

Plasma saal obrađuje osobne podatke djece samo uz prethodnu izričitu privolu roditelja.

Ograničenje odgovornosti

Iako poduzimamo dostupne tehničke, organizacijske i administrativne mjere zaštite osobnih podataka od slučajne ili namjerne zlouporabe, uništenja, gubitka, neovlaštene promjene ili pristupa ne možemo jamčiti da neki od osobnih podataka koje prikupljamo neće nikada biti slučajno otkriveni.

Kolačići

Plazma saal d.o.o. brine o zaštiti vaše privatnosti i razvoju tehnologije koja vam daje najbolje i najsigurnije „online“ iskustvo, u skladu s tim na našoj web stranici koristimo kolačiće.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke. Prilikom posjeta našoj web stranici oni se privremeno pohranjuju na vašem računalu. Kolačići se koriste za praćenje postavki posjetitelja web stranica i poboljšanje njihovog korisničkog iskustva, te daju uvid u web stranice koje su posjetitelji posjetili i kako se kreću s jedne web stranice na drugu. Kolačići također mjere koliko ljudi posjećuje web stranicu i koliko dugo ostaju na toj stranici. Oni su sigurni, i ne spremaju osobne podatke.

Kolačićima možete upravljati tako da u postavkama preglednika odredite kako web stranice trebaju obraditi kolačiće na vašem računalu. Svoje postavke možete definirati na sljedeći način:

 • zatražite obavijest ako web stranica želi staviti kolačić;
 • odbiti kolačiće treće strane;
 • izbrišite kolačiće;

Za bilo kakve dodatne informacije, pitanja i / ili pritužbe na ovu Izjavu o privatnosti  ili obradu osobnih podataka u Plazma saalu, molimo kontaktirajte nas na kontakt podatke u nastavku:

info@plazmasaal.hr

Ukoliko se želite ispisati sa liste primatelja newslttera to možete učiniti ovdje: Reject